Ny Hugo’s Adventure Spelautomat från Play’n GO

Elina Larsson - 13-09-2019

Hugo’s Adventure online spelautomat 1990 skapade Ivan Sølvason och Niels Krogh Mortensen en interaktiv TV-show baserat på Hugo, ett litet skandinaviskt troll som spenderade sin tid med att kämpa mot onda krafter. Programmet blev otroligt populärt i över 40 länder och har inspirerat flera spin-offs, inklusive en serie av bra spelautomater av Play’n GO. Det finns till och med en animerad långfilm på gång!

Den svenska spelutvecklaren har just utökat sin spelportfolio med 1 genom Hugo’s Adventure, och där får spelarna följa med det här förtjusande varelse när han försöker överlista sina gamla nemesis, Don Croco. De kämpar om att ta hem den gyllene ubåtsskatten. Spelet är en del av serien som inkluderar spelautomat som Hugo, Hugo 2 och Hugo Goal, är spelbart på dator, smartphone och surfplatta, och har en RTP på 96%.

En Rolig Slotuppsättning

Hugo’s Adventure är en videoslot med 5 hjul och 10 fasta vinstlinjer och en unik bonusfunktion som heter Air Race. När den här går igång så får spelarna ett liv och 20 gratis spins innan de skjuts iväg mot himmelen. För att hålla sig vid liv så ska karaktären med samma namn undvika Don Crocos himmelsminor som kommer mot honom, och spelare kommer då samla på sig vinster och även ett till liv om de lyckas. Plocka ballongen med ett extraliv för att få en till runda.

Trollet är Wild och hans vänner, Ögonen, Hugolina och Apan är ikoner i spelet. Spelare måste matcha minst 3 symboler för att försäkra sig om en vinst. Ett flygplan är spelets Scatter och den här ikonen är också nyckeln till Air Race.

Det är säkert att säga att Play’n GO har gjort den älskade TV-karaktären rättvisa och försäkrat sig om att den senaste titeln i serien tar med sig något nytt till bordet. 5th Planet Games är ansvariga för licenseringen och strävar efter att leverera underhållning till en bredare marknad, tack vare deras pågående samarbete med Play’n GO.

Andra Nämnvärda Play’n GO Utgivningar

Hugo’s Adventure följer tätt bakom det väldigt populära Rise of Dead, ett spela med egyptiskt tema och 5x3 och 20 vinstlinjer med en mängd distinkta funktioner. Spelare gillar också The Sword and the Grail, en spelautomat med 5 hjul och Kung Arthur, Lady Guinevere, Sir Lancelot och Merlin samt Firefly Frenzy. Med glittrande Firefly Wilds och en glödande Moon Scatter så har titeln varit en stor hit bland fans av naturteman när det kommer till hjulbaserade spel.